Oud-leden aan het woord

OLAHW- mei 2022

Waarde lezer,

Wat een eer om een stukje te mogen schrijven als oud-lid over mijn tijd bij N.S.V. Nota Bene.

De opleiding notarieel recht ging uiteraard gepaard met een lidmaatschap bij N.S.V. Nota Bene. Al moet ik toegeven dat mijn lidmaatschap vooral kwam op aandringen van mevrouw Beens en mevrouw Van Haaren, waar ik hen nu zeker dankbaar voor ben. Het was uiteindelijk februari 2016 toen ik mij na de inauguratie – waar ik best een beetje zenuwachtig voor was – officieel lid mocht noemen van de mooie vereniging Nota Bene.

De eerste commissie waarin ik deelnam was de activiteitencommissie. Hierdoor leerde ik al snel andere leden kennen en voelde ik mij verbonden met de vereniging. Het eindfeest ‘’Temptation Weiland’’ bij Valdin vond ik dat jaar de kers op de taart. Diverse commissies volgde, zo ook de (eerste) weekendcommissie. Het eerste Nota Bene weekend bracht ons naar het pittoreske Uddel. Daar waar de denk-spelletjes populairder waren dan de stormloopbaan, waar een legendarische buikschuif door bier heeft plaatsgevonden en een verdwaalde skelter werd gevonden. If you know, you know! Kortom, een geslaagd weekend.  Zoals menig lid niet zal verbazen heb ik wel vooral “gezellige” commissies bekleed. Mijn mooiste herinneringen aan Nota Bene zijn dan ook – buiten de commissies waarin ik heb mogen deelnemen – de landelijke feesten, congressen en hockeytoernooien. Een mooi moment was onder andere het winnen van het LNSH in 2017, waarbij de beker weer mee terug mocht naar Nijmegen! Natuurlijk mag ook de maandelijkse borrel in Café Royal niet ontbreken, waar ik uiteraard maandelijks te vinden was en menig lid heb gesproken met daarna nog een mooie voortzetting tot in de late avonduren in de Malle Babbe. Voor deze mooie momenten en vriendschappen ben ik de vereniging erg dankbaar en wens ik iedereen toe. Ik had dit voor geen goud willen missen!

Het behalen van mijn master betekende (helaas) tevens het einde van een hele mooie studententijd waar ik erg van heb genoten. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam in het notariaat op de sectie onroerend goed bij Hekkelman Notarissen, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Doordat het aantal leden van Nota Bene bij Hekkelman goed vertegenwoordigd is, voel ik mij nog altijd verbonden met deze mooie verenging.

Aangenaam verrast was ik met de Insta post van Nota Bene met de aankondiging van “The After Party”. Ik heb erg genoten van dit (voor mij) laatste Nota Bene feestje waar ik oude en nieuwe leden heb gesproken en vooral veel heb gedanst.

Mij rest niets anders meer dan te zeggen dat jullie lekker moeten genieten van jullie studententijd en alle leuke activiteiten die nog zullen volgen!

Ik hoop met jullie het glas te mogen heffen op de volgende reünistenborrel op vrijdag 13 mei aanstaande!

Met notariële groet,


OLAHW- juni 2022
01jun

OLAHW- juni 2022

Terugkijkend op mijn Nota Bene-tijd? Toen ik aankwam in Nijmegen ben ik begonnen met Nederlands Recht. Maar al gauw kwam ik tot de...

OLAHW- april 2022
06apr

OLAHW- april 2022

Waarde lezer, Het is mij een waar genoegen dat ik voor u een stuk mag schrijven voor de rubriek ‘Oud-leden aan het woord’. Nog niet al...

Onze sponsoren