Bestuur

mees_PNG.pngDHR. Mees van Gulick
PRAESES

Mees van Gulick vervult de rol van Praeses in het 64e bestuur der N.S.V. Nota Bene. Als Praeses is hij onder andere het gezicht van de vereniging, coördineert hij het bestuur en leidt hij de Algemene Ledenvergaderingen. Naast zijn bestuursfunctie volgt hij de master Notarieel Recht.


quinty_PNG.pngMW. Quinty Mahulete
AB-ACTIS

Quinty Mahulete vervult de rol van Ab-actis in het 64e bestuur der N.S.V. Nota Bene. Als Ab-actis onderhoudt zij het ledencontact. Naast haar bestuursfunctie volgt zij de master Notarieel Recht.


Gijs_PNG.pngDHR. Gijs Smolders 
QUAESTOR

Gijs Smolders vervult de functie van Quaestor in het 64e bestuur der N.S.V. Nota Bene. Als Quaestor is hij verantwoordelijk voor het vergaren van financiële middelen, het bijhouden van de boekhouding en het opmaken van de financiële stukken. Naast zijn bestuursfunctie volgt hij de bachelor Notarieel recht.


Marit_PNG.pngMW. Marit Egberink
ASSESSOR I

Marit Egberink vervult de functie van Assessor I in het 64e bestuur der N.S.V. Nota Bene. De assessoren vormen de schakel tussen het bestuur en de commissies en zijn verantwoordelijk voor de socialemediakanalen. Naast haar bestuursfunctie volgt zij de bachelor Notarieel Recht.


Anne_PNG.pngMW. Anne Arts
ASSESSOR II

Anne Arts vervult de functie van Assessor II in het 64e bestuur der N.S.V. Nota Bene. De assessoren vormen de schakel tussen het bestuur en de commissies en zijn verantwoordelijk voor de socialemediakanalen. Naast haar bestuursfunctie volgt zij de bachelor Notarieel Recht.

Onze sponsoren