Nieuws

Masterclass NautaDutilh

Masterclass NautaDutilh

Op 18, 19 en 20 april is het zover: de Masterclass van NautaDutilh! Drie dagen lang word je ondergedompeld in een levensechte juridische casus, ontmoet je 23 ambitieuze medestudenten en misschien wel jouw toekomstige collega's! Ben jij nieuwsgierig naar hoe de praktijk van een toonaangevend advocatenkantoor eruitziet? Wil jij de uitdaging aangaan? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Meld je nu aan via www.werkenbijnautadutilh.com. Meer weten? Neem dan contact op met onze Campus Recruiters Bente of Mimi.


Daarnaast zouden wij graag op dinsdag 20 februari een mailing inzetten met de visual (zie bijlage) en de volgende tekst:

"Op 18, 19 en 20 april is het zover: de Masterclass van NautaDutilh! Drie dagen lang word je ondergedompeld in een spannende, levensechte juridische casus, ontmoet je 23 ambitieuze rechtenstudenten uit heel Nederland en misschien wel jouw toekomstige collega's. Studeer jij Nederlands, notarieel of fiscaal recht en ben jij nieuwsgierig naar hoe de praktijk van een toonaangevend kantoor eruitziet? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou.

Tijdens een Masterclass die je meer inzicht geeft in jezelf en die een sterke focus heeft op ontwikkeling en samenwerking. Waarbij je de dag gezond begint en feestelijk afsluit én waarin we je uitdagen het beste uit jezelf en andere te halen! Ben jij straks onderdeel van onze 2024 Crew?

Zet de volgende data vast in je agenda:

  • 26, 27 en 28 maart: sollicitatiegesprekken
  • 3 april: Kick-off
  • 18, 19 en 20 april: de Masterclass

Aanmelden kan tot en met 15 maart. Aanmelden kan via www.werkenbijnautadutilh.com Heb je vragen of wil je meer weten over de Masterclass? Neem dan contact met ons op via masterclass@nautadutilh.com Hopelijk tot in april!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren