Advocaten familie- & erfrecht

Advocaten familie- & erfrecht

Advocaten Familie- & Erfrecht 


Juridische hulp rondom scheiden en erfenis
Familieruzies, geld, papierwerk, de dood, emotionele scheidingen, kinderbescherming. Het is een kleine greep uit de dagelijkse praktijk van onze familie- en erfrechtadvocaten. Op het eerste gezicht misschien niet de leukste werkomgeving. Toch doen wij ons werk met plezier. Omdat juist bij ingrijpende gebeurtenissen we onze cliënten écht een helpende hand kunnen bieden.
 

Specialisten familierecht en erfrecht
We zijn het eerste nichekantoor in Nederland op het gebied van familierecht en erfrecht. Onze advocaten houden zich dan ook alleen bezig met deze twee rechtsgebieden. Dit doen zij vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Limburg (Elsloo) en Utrecht (Doorn). We zijn aangesloten bij verschillende specialisatieverenigingen, zoals de Vereniging van Familierecht advocaten en scheidingsmediator (vFas) en de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN), zodat onze kwaliteit gewaarborgd is. Onze expertise zetten we onder meer in om vermogende particulieren en (echtgenoten van) ondernemers te helpen bij familie- en erfrechtelijke kwesties en om juridisch ingewikkelde nalatenschappen en echtscheidingen af te wikkelen. Daarnaast doen ook notarissen en advocaten regelmatig een beroep op onze vakkennis.

Naast deze advocatuurlijke werkzaamheden houden wij ons bezig met de afwikkeling van boedels, bijvoorbeeld in het kader van een executele of vereffening. 

 

Eigen opleidingsinstituut
Via ons opleidingsinstituut FEIN (Familie- & Erfrecht Instituut Nederland) verzorgen wij daarnaast diverse opleidingen en cursussen binnen het familierecht en het erfrecht. Wij vinden het belangrijk dat ieder lid van ons team zich kan blijven ontwikkelen en zo kan blijven groeien binnen zijn vakgebied, maar zeker ook daarbuiten. Wij investeren graag in onze mensen!

 

Ben jij geïnteresseerd in ons kantoor en wil je nader kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact op met Bregje Boelens (bel 088-0209444 of mail naar boelens@familie-erfrecht.nl).

Onze sponsoren