Nieuws

NOTARY TALENT CLASS: "WOLF IN SCHAAPSKLEREN'' | Hogan Lovells

NOTARY TALENT CLASS: "WOLF IN SCHAAPSKLEREN'' | Hogan Lovells

NOTARY TALENT CLASS: "WOLF IN SCHAAPSKLEREN''
 
Studeer jij notarieel recht? Wil jij kennismaken met de notariële praktijk van Hogan Lovells en ervaren hoe het werk bij een internationaal kantoor eruitziet? Schrijf je dan nu in voor de Notary Talent Class van Hogan Lovells op dinsdag 27 februari 2024!
 
WAT KAN JE VERWACHTEN? 
Tijdens deze Talent Class word je ondergedompeld in de wereld van de (kandidaat-) notarissen van Hogan Lovells. Samen met onze collega’s ga je werken aan een bedrijfsovername, waarbij we je uitdagen om het beste uit jezelf en anderen te halen. In de middag reizen we af naar de CEO van het bedrijf “to get the deal done”. Wil je meer weten over deze bijzondere casus? Houd dan onze socials in de gaten! Hogan Lovells Amsterdam (@werkenbijhoganlovells) • Instagram photos and videos
 
CELEBRATING SUCCESS
Naast het inhoudelijke programma vinden wij het belangrijk dat jij een goede indruk krijgt van de mensen die werken bij Hogan Lovells. Daarom is er tijdens de Talent Class ook ruimte voor leuke (sociale) activiteiten en is er volop gelegenheid om al jouw vragen te stellen. De afronding van de transactie sluiten we feestelijk af met een closing dinner.
 
GA JIJ DEZE UITDAGING AAN? 
Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 februari 2024 met je cv, cijferlijsten en door het invullen van het inschrijfformulier via de volgende link: Notary Talent Class (hoganlovells.com)
 
IN HET KORT
Wat: Notary Talent Class: Wolf in schaapskleren
Wie: Notarieel recht studenten (bachelor en master)
Waar: Hogan Lovells Amsterdam, met een tripje naar de target company
Wanneer: dinsdag 27 februari 2024 van 10:30 uur tot ca. 22:00 uur
 
Voor vragen kun je contact opnemen met ons recruitment team via amsterdam.recruitment@hoganlovells.com of met junior ka-no Joey van de Bunt via joey.vandebunt@hoganlovells.com.
 
HET NOTARIAAT VAN HOGAN LOVELLS
Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren ter wereld. Wereldwijd werken meer dan 2600 juristen bij Hogan Lovells, waarvan circa 15 (kandidaat-)notarissen en notariële medewerkers in Amsterdam die zich bezighouden met ondernemingsrecht, vastgoed en financieringen. Hierdoor bieden we “the best of both worlds”; we combineren een high quality wereldwijd kantoor met de voordelen van een klein notarieel team met een informele sfeer en korte lijnen.
 
Innovation, Diversity & Inclusion en Responsible Business zijn prioriteiten binnen ons kantoor. Hogan Lovells behoort tot de top 5 innovatiefste advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa. Wij streven ernaar dat de samenstelling van onze medewerkers een goede afspiegeling is van de maatschappij. Het doen van pro bono- en vrijwilligerswerk zit in het DNA van onze mensen. Op deze manier nemen we als kantoor onze verantwoordelijkheid om iets terug te geven aan de maatschappij.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren