Nieuws

AKD Benelux Law Firm

AKD Benelux Law Firm

Sta je te springen om te starten bij een van de grotere kantoren, zonder in te leveren op persoonlijke aandacht en naast inhoudelijk veel te leren ook veel te lachen? Reageer dan op deze mooie kans om als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht in het team van Rutger van Thiel in Eindhoven aan de slag te gaan.

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en business staf in Nederland, België en Luxemburg. Het notariaat telt ruim 30 (kandidaat-) notarissen en zij zijn actief binnen het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht.

Rutger is toegevoegd notaris en partner bij AKD. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Rutger adviseert (beursgenoteerde) nationale en internationale ondernemingen, familiebedrijven en financiële instellingen over (internationale) structuren en structurering van transacties bij joint ventures, fusies en overnames. Je komt terecht in een klein en hecht team met een informele cultuur en een prettige en positieve werksfeer. Wij delen een nuchtere houding, gedrevenheid en passie voor onze Ondernemingsrechtpraktijk. Je werkt samen in diverse multidisciplinaire teams met andere specialisten van AKD (advocaten en fiscalisten) op de vestiging Eindhoven en op alle andere kantoren van AKD.

Dit is de perfecte plek om je te ontwikkelen als kandidaat-notaris! AKD biedt jou een hoogwaardig opleidingsprogramma ‘de AKDMY’. De opleidingskeuzes die je op verschillende momenten in je carrière maakt, is bij AKD per persoon verschillend, afhankelijk van je persoonlijke- en professionele ontwikkeling en ambitie.

De ideale kandidaat voor deze positie:

Is een afgestudeerd Notarieel Student met maximaal 2 jaar ervaring als Kandidaat-Notaris;
Is aantoonbaar geïnteresseerd in het Ondernemingsrecht;
Is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken, heeft ambitie en staat voor kwaliteit;
Beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, en
Is accuraat.
Van AKD krijg jij:
Naast deze mooie baan met volop ontwikkelmogelijkheden, een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Daarbij 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen, en reiskostenvergoeding. 

Laten we kennismaken!

Ben je geïnteresseerd in deze diverse en uitdagende functie? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief, cijferlijsten en stagebeoordeling(en). Wil je meer weten, neem dan contact op met Jolijn Kruyne of Dorien Verhulst via jkruyne@akd.nl / dverhulst@akd.nl of met:

Rutger van Thiel, notaris-partner, T: 06-46608552 / rvanthiel@akd.nl

AKD's centrale legal selectieproces

Een sollicitatieproces duurt bij ons maximaal 1 maand. Meer informatie over ons centrale legal selectieproces vind je hier. Een selectieassessment maakt onderdeel uit van deze procedure. Tevens maakt een uitgebreide pre-employmentscreening onderdeel uit van onze (selectie)procedure. 

AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en talent wordt gezien.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren