BakerMckenzie

BakerMckenzie


Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. De voldoening voelen als je alles hebt gegeven. De ontlading wanneer je het succes viertmet je collega's. Hierin verschillen wij niet van al die anderen.

 

Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega's. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Vanaf je eerste dag hoor je er direct bij. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn Baker McKenzie en wij zoeken talent dat zich hierin herkent. Talent dat zichzelf is en onderdeel van Baker McKenzie wil worden.

 

De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en bestaat uit 3 notarissen, 28 kandidaat-notarissen, paralegals en daarnaast advocaten. De leden van de sectie werken nauw samen met andere secties en maken deel uit van diverse internationale Baker McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met andere 77 Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze, zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.

 

Als student-stagiaire van de sectie Corporate Structures ben je betrokken bijhet structureren van vennootschappen in het kader van diverse transacties, zoals fusies en overnames, joint ventures en private equity investeringen. Je werkt mee aan projecten met de Baker McKenzie collega's en je levert o.a. bijdragen door het doen van onderzoek en het schrijven van memo's. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten. Uiteraard dragen wij zorg voor goede begeleiding en ben je ook welkom bij sociale kantoor en/of sectie gerelateerdeevenementen.

 

Wil je sfeer komen proeven? Onze deuren staan open, je bentwelkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook organiseren wij regelmatig onze 'Baker Koffie' waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en je toekomstige collega's.

 

Kijk op www.werkenbijbaker.nlof neem contact op met één van onze recruiters via recruitment.amsterdam@bakermckenzie.com.

Onze sponsoren